13 maart 2015

“Geniepige wensenvervullers”. Vertelling in Roomsche Voet

Zondag 22 maart houdt vertelkring Het Vijfde Seizoen de voorstelling “Kijk uit met wat je wenst” in de Roomsche Voet, Kronenburgerpark, ingang Parkweg tegenover nr. 66. De aanvang is 14.00 uur (inloop 13.30) en de voorstelling duurt tot 16.00 uur, inclusief pauze. Entree is gratis, maar wij zijn blij met een bijdrage in de hoge hoed om onze kosten te dekken.  Iedereen heeft wel wensen in zijn leven, maar durf je erom te vragen? “Wensen” is het thema van deze Wereldverteldag. De dag dat het over de hele wereld gonst van verhalen. Vertelkring Het Vijfde Seizoen uit Nijmegen verzorgt voor het zevende jaar een gevarieerde voorstelling rondom dit thema.  Wat zou u wensen als er opeens een geest uit de fles komt en deze vraag aan u stelt? Moet u dit eerst met uw partner overleggen, zoals de houthakker? Of met uw moeder? Worden uw diepste wensen echt vervuld? Of werpen elfen u ongewilde zaken in de schoot? Bent u jaloers van aard of sluit u liever een pact met de duivel? En wat zou u wensen, meneer, als u een aantal prachtige dames ziet staan? Wilt u antwoord op al uw vragen? Kom dan naar onze voorstelling met verhalen en verrassende muziek door Niek Edeling. De Roomsche Voet (voorheen Paddestoelentoren/Het Rondeel) is een unieke locatie aan de rand van het Kronenburgerpark, tegenover Parkweg 66, Nijmegen.  Meer informatie vindt u via de sites: www.wereldverteldag.nl en www.vertelkringhetvijfdeseizoen.nl . E-mailen kan naar: hetvijfdeseizoen@hotmail.com en bellen naar Marianne Mattijsen: 024-3237881

Marianne Mattijsen (2) (Large)