11 maart 2015

Opening Spar Looijschelder in Ooij.

Woensdagavond is onder grote belangstelling de vernieuwde winkel van de Spar in Ooij geopend. Dit gebeurde door Noa en Mik, de beide kleinkinderen van Leo Looijschelder en nichtje en neefje van de nieuwe beheerder van de Spar, Peter Looijschelder. Zij lazen gezamenlijk een dankwoord voor, waarna ze het voor de winkel gespannen lint doorknipten en de deuren geopend werden. Vervolgens kwamen er heel bezoekers, die deze avond alleen maar mochten kijken en genieten van de mooie indeling van de winkel. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.  De directie van de Spar had voor de scheidende Leo en Eef Looijschelder nog een verrassing in petto. Voor hen was er een gouden speld met robijn, maar deze avond bleek, dat ze allebei al een keer deze speld gekregen hadden. Daarom zullen ze nu binnenkort verblijd worden met een Gouden Sparhorloge. Voor Peter Looijschelder waren er veel felicitaties en lovende woorden. Donderdagmorgen is de winkel vanaf 09.00 uur voor het publiek geopend. DSC_0499 Spar opening