3 maart 2015

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Vriendenkring te Leuth.

Op zaterdag 14 maart 2015 wordt er weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden in Leuth. Deze zal plaatsvinden in De Vriendenkring aan de Steenheuvelsestraat in Leuth. De beurs in Leuth is op 14 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De entree is € 0,50 en voor kinderen onder begeleiding is de entree gratis. U kunt op vrijdag 13 maart tussen 19:00 uur en 20:00 uur speelgoed, positiekleding, verkleedkleren, boeken, cd’s en voorjaars- of zomerkleding t/m maat 176 inbrengen in dozen of kratten, voorzien van uw nummer. Al uw spullen moeten schoon en heel zijn en ze worden op eigen risico ingebracht. Alle aankopen zijn ook voor eigen risico. De kleding en het speelgoed moeten voorzien zijn van een omcirkelt persoonlijk nummer, een volgnummer en bij kleding de maat, en de prijs. Gebruik daarvoor schildersplakband. De prijs bepaalt u zelf. Bij verkoop betalen wij u 75% uit en de andere 25% is voor de kinderen op basisschool ’t Bijenveld. Voor de voorwaarden en een nummer kunt u contact opnemen met Renate van Gisteren. Het liefst per mail: kledingbeurs_leuth@outlook.com of per telefoon: 06-13560301. Heeft u zin en tijd om ons te komen helpen opbouwen, tijdens de beurs en weer opruimen? Dan kunt u dit doorgeven aan Nicole Boerwinkel via de mail: Nicoleboerwinkel-kroon@knpmail.nl.DSCF7191  Vriendenkring (Large)