12 februari 2015

Werkzaamheden Verbindingsweg in Beek vertraagd en duurder.

De werkzaamheden aan de Verbindingsweg in Beek lopen uit en zijn een stuk duurder dan beraamd. De  aan­nemer die de werkzaamheden uitvoert heeft  te maken gekregen met di­verse grote tegenvallers, waardoor het project voor de gemeente ze­ker 185.000 euro duurder wordt dan gepland. De werkzaamheden zouden volgens de planning tot maart 2015 duren, maar het duurt zeker nog tot medio mei voordat de Verbindings­weg weer opengaat. Dat heeft wethouder Ria Barber gisteravond  aan de ge­meenteraad van Groesbeek meegedeeld.Tijdens de werkzaamheden kwam de aannemer er achter dat er meer leidingen in de bodem lagen dan op de officiële kaarten waren ingetekend. Die moesten weggehaald worden, terwijl er ook nog andere problemen, zoals een slechte ondergrond, bij kwamen.DSC_6101 Verbindingsweg (Large) DSC_6104 Verbindingsweg (Large)