31 januari 2015

Geslaagde bridgedrive in de nieuwe gemeente !

In de huidige MUG-gemeenten zijn drie bridgeverenigingen actief. BC de Groebelton in Groesbeek, EmBeCe ’94 in Milingen aan de Rijn en BC Hoog Laag in Ubbergen. Ter gelegenheid van de vorming van de nieuwe gemeente per 1 januari 2015 organiseerden de gezamenlijke bridgeclubs op zaterdag 31 januari 2015 een kennismakingsdrive voor alle in verenigingsverband actieve bridgers binnen de nieuwe gemeente. Aan de uitnodiging van de drie bridgeverenigingen werd door de leden enthousiast gehoor gegeven. Maar liefst 146 bridgeliefhebbers bevolkten op deze zaterdagmiddag de grote zaal van de Mallemolen in Groesbeek. Kennismaking met elkaar stond voorop. Na een kopje koffie en een korte introductie van de drie verenigingen werd er aangevangen met de bridgedrive. In verschillende op speelsterkte ingedeelde lijnen speelde men tegen leden van andere verenigingen. Tussen de rondes door werd de drive opgeluisterd door het bridgekoor Hartenvrouwen (allen lid van Hoog Laag) die met toepasselijke liedjes zorgden voor een gezellige sfeer. De reacties van de deelnemers was na afloop zeer positief. De kennismaking smaakte kennelijk naar meer want na de prijsuitreiking nam BC Hoog Laag ter plekke de beslissing deze gemeentelijke bridgedrive volgend jaar wederom te laten plaatsvinden. Dan uiteraard in Ooij. De nieuwe gemeente lijkt daarmee een nieuw evenement rijker te zijn geworden.  zie de foto’s.DSC_4016Bridge (Large)