Geert Willems en Roeland Segeren van dagblad De Gelderlander hebben maandagavond voor de vierde keer in Hotel-restaurant ‘t Spijker in Beek de presentatie van “Spijker met Koppen” gepresenteerd. Gasten waren deze keer scheidend raadslid (ook oud-wethouder) Hans Groothuijse van de gemeente Ubbergen en  Theo Giesbers, (scheidend)wethouder van Groesbeek.  Columnist Bas van der Hoeven had voor beiden weer een passende column gemaakt. Gerard de Boer en Thed Maas brachten opnieuw op hun beurt weer een passend lied voor de beide gasten ten gehore. Het interview met Hans Groothuijse verschijnt donderdag in de Gelderlander en dat met Theo Giesbers de maandag daaropvolgend. Dit was voorlopig de laatste in de serie “Spijker met Koppen”. De avond werd druk bezocht. zie de foto’s DSC_5439Theo Giesbers (Large)DSC_5383 Hans Groothuijse (Large)