15 december 2014

Afscheid Burgemeester en Wethouders gemeente Ubbergen.

Ubbergen College B-W -eyM_MRK0029_cc (Large)Uitnodiging afscheidsreceptie.  Samen met Groesbeek en Millingen aan de Rijn vormt Ubbergen vanaf 1 januari 2015 een nieuwe gemeente. Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Ubbergen maakt plaats voor een nieuw gemeentebestuur. Daarom nemen wethouders Leidy van der Aalst en Ria Barber samen met burgemeester Paul Wilbers gezamenlijk afscheid op vrijdag 19 december. Dat gebeurt in Dorpshuis “De Sprong” , Prins Bernhardstraat 3 in Ooij.   Het programma is als volgt:  19.00 uur: zaal open; 19.30 uur: welkom door burgemeester Paul Wilbers. Aansluitend is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de collegeleden Rond 21.30 loopt de afscheidsbijeenkomst ten einde.  U bent van harte welkom! (Foto: gemeente Ubbergen)