27 november 2014

“Project Hamersveld” in Berg en Dal

Dinsdag en woensdag is er hard gewerkt i.v.m. het project Hamersveld om de Kerstendalseweg in Berg en Dal weer zoveel mogelijk voor het openbaar rij- en ander verkeer  open te kunnen stellen. Dinsdag was het eerste gedeelte van de hoek Patrijsweg/Kerstendalseweg klaar voor het verkeer richting het gemeenschapshuis „Kerstendal” en achter gelegen woningen. Woensdag tegen 15.00 uur was het laatste stuk,  richting de Oude Kleefsebaan,  klaar. Helaas nog niet opengesteld voor het verkeer maar dat hopen ze donderdag in de loop van de dag geklaard te hebben (o.a. verkeersborden plaatsen). Donderdag wordt  begonnen met het plaatsen van de trottoirbanden in de Vinkweg van de Kerstendalseweg tot aan de Bisschop Hamerlaan. Deze klus zal zoveel mogelijk met mensenhanden gebeuren (o.a. de bestrating enz.). Dit zal,  als alle mee zit,  voor de Kerstdagen klaar zijn. De Berg en Dalse fotograaf Onno Swart maakte de foto’s.DSC_4063Hamersveld (Large)