20 november 2014

Dames 50+ aan de zwier

‘Vrouwen van boven 50 weten wat ze willen: genieten van het leven’, citaat van Sue Ellen Cooper, grondlegster van Red Hat Society USA. Een wereldwijde organisatie van vrolijke dames die getooid met rode hoed en paarse/rode kleding plezier maken met elkaar.  Vier enthousiaste dames hebben het initiatief genomen om een chapter in Nijmegen op te richten met de naam: Rode Marikens van Nimwegen. Dit chapter heeft als doelstelling om gezamenlijk in vriendschappelijk sfeer leuke activiteiten te ondernemen in de ruimste zin van het woord met het motto: Vrijheid – Blijheid. Dit chapter -107e in NL- staat open voor nieuwe leden. Wanneer we u hebben kunnen enthousiasmeren, neem dan een kijkje op de website: http://www.rodemarikensvannimwegen.nl/ Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking, Rode Marikens van Nimwegen.20141119_0286 (Large)