11 november 2014

Toon Snippert overleden.

Ons bereikte het droevige bericht dat Toon Snippert op 9 november is overleden. Toon zou a.s. donderdag 87 jaar geworden zijn. Toon was een gewaardeerd lid van muziekvereniging Edelweisz uit Berg en Dal, waarvan hij 29 jaar lid is geweest. Hij maakte al 62 jaar muziek. Toon werkte tot zijn pensionering bij de Rijkspolitie, waar hij deel uitmaakte van de verkeersgroep in Nijmegen. Wij wensen Bep en de familie van Toon, alsmede de vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaartmis is zaterdagmorgen om 11.30 uur in de Boskapel aan de Graafseweg in Nijmegen, waarna de crematieplechtigheid om 13.45 uur is in de Boszaal van het crematorium Jonkerbos te Nijmegen. DSC_2719 Toon Snippert (Small)
adv Toon Snippert

One Response to Toon Snippert overleden.

  • Op dinsdagavond bereikte mij het bericht dat Toon Snippert was overleden. Ik heb Toon als collega bij de Verkeersgroep Nijmegen ongeveer 20 jaar meegemaakt. Van Toon hebben velen mooie dingen geleerd, al is het maar de manier waarop hij de mensen benaderde. Toon had niet alleen zijn hart op de goede plaats ook de aanzetten voor de lachspieren van anderen werkte goed. Toon bedankt voor het lachen je was een fijne vent.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.