5 november 2014

Post van Sinterklaas voor Ooij.

Sinterklaas en Zwarte Piet hebben laten weten, dat hij ook in 2014 naar Ooij wil komen. De Regelpiet heeft aan muziekvereniging Ooijse Toekomst gevraagd om hem te helpen om de bezoekjes voor de kinderen aan huis te organiseren. Vrijdag 5 december en zaterdag 6 december vanaf ong. 16.00 uur gaat de Sint zijn bezoekjes brengen. Bij voldoende aanmeldingen komen Sint en Piet ook op zaterdag 29 november of zondag 30 november naar de kinderen om hen te bezoeken. Een bezoekje van één kwartier kost € 20.00. In deze tijd kan de Sint 3 kinderen aandacht geven. Wanneer er meer kinderen zijn, dan graag 5 minuten á 5 euro voor ieder kind extra reserveren. Natuurlijk mag u een voorkeur uitspreken voor een bezoektijd, maar deze zal mede afhankelijk zijn van de route die Sint rijdt. Wanneer u een bezoekje op prijs stelt, kunt u contact opnemen met onderstaande personen. A.u.b. vóór 26 november. Mailen kan natuurlijk ook en heeft de voorkeur. Na deze datum hoort u hoe laat Sinterklaas op bezoek komt en wat hij nog van u wilt weten.  Lees verder.DSC_4090Sinterklaas (Large)

 

Voor opgave en informatie vóór 26 november bij:

Hennie Basten-Bartels,                                    Kees Rijk

Kon. Julianalaan 23                                           Reiner van Ooiplein 1a

6576 AP Ooij                                                     6576 BP Ooij

Tel: 024-6631277

Mob: 06-83123678                                               Tel: 024-3224833

E-mail: ooijsetoekomst@hetnet.nl