27 oktober 2014

Najaarsconcert Ooijse Toekomst en Tarcicius.

Zondagmiddag hield muziekvereniging de “Ooijse Toekomst” o.l.v. Paul Vlieks haar najaarsconcert in dorpshuis De Sprong te Ooij. Ze deed dit samen met harmonie Tarcisius uit Nijmegen (Brakkenstein) o.l.v. Lex Bergink. In de pauze werden een aantal jubilarissen gehuldigd. Tiny Kersten en Arnold Wulterkens 60 Jaar. Ed Toonen 40. Hennie Basten, Maria Baltussen, Ton Arnts en  Kees Rijk 12,5 jaar. Ook Henk vd Mee hoorde daarbij, maar die was niet aanwezig. De bijbehorende versierselen en speld werden uitgereikt door Henk Giezen, bestuurslid van de KNMO. Dirigent, Paul Vlieks, kreeg een oorkonde voor het feit, dat hij al 12 1/2 jaar dirigent was bij de Ooijse Toekomst. zie de foto’sDSC_0317jubilarissen OT (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.