24 oktober 2014

Strijd over bosperceel van Randwijckweg in Beek

Opnieuw is de strijd “opgelaaid” over het bosperceel  met een ingang naar het Keteldal in Beek. De erven van de fam. Boldrik zijn al geruime tijd verwikkeld in een strijd met de gemeente Ubbergen over de openbaarheid van het pad en het daarvoor liggende stuk grond, waar regelmatig geparkeerd werd. Al eerder hadden ze het provisorisch afgesloten maar sinds kort is men rigoureus te werk gegaan  en is het afgesloten met betonblokken. “Mooi Nederland” zoals de plek genoemd wordt, wordt er zo niet mooier op. I.v.m. deze kwestie had men al eerder een website (B2009.nl) geopend. Lees hier wat er aan de hand is.DSC_9175 Mooi Nederland

DSC_9176 Mooi Nederland (Large)

One Response to Strijd over bosperceel van Randwijckweg in Beek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.