23 oktober 2014

Knallen met Janny van Oortjeshekken.

Na 17 jaar nemen we afscheid van Oortjeshekker Janny Nuy uit Millingen: tijd voor een welverdiend pensioen! In 1997 kwam Janny in dienst bij Oortjeshekken en zoals iedereen deed zij al het werk dat er te doen was. Lekkere ontbijtjes maken, gasten helpen, hotel schoonmaken en nog veel meer. En bij topdrukte, laat Janny maar schuiven, dan werd het knallen met Janny. Want hard werken dat kon ze. 120 ontbijten en lunchen deed ze met haar collega’s in een handomdraai. Was er een collega ziek en je belde Janny, dan was ze er binnen een half uur. Loyaal, betrokken en verantwoordelijk, dat is onze Janny. Ze zag jonge collega’s opgroeien tot volwassenen, ze begeleide daar in mee en soms vond ze het ook wel eens lastig, die nieuwe jeugd. Maar met diezelfde jeugd stond Janny ook weer bijna ieder personeelsfeest op de dansvloer, meestal als eerste lekker, te swingen. Humor,  gecombineerd met hard werken,  kenmerkt Janny tot haar laatste werkdag bij Oortjeshekken. We gunnen Janny dat ze heerlijk gaat genieten met Jan van hun pensioen, maar Ooh, wat zullen we haar missen. Bedankt voor alles, lieve Janny. Team Oortjeshekken.DSC_8440Oortjeshekken (Large)

One Response to Knallen met Janny van Oortjeshekken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.