28 september 2014

Ziekenzondag in Ooij.

De nationale ziekenzondag valt in de parochie van Ooij altijd op de zondag van de  Ooijse kermis (De tweede zondag in september). Omdat dan de zieken en de ouderen niet de aandacht krijgen, die ze verdienen wordt deze dan in Ooij op een later tijdstip gehouden. Daarom werd nu, op zondag 28 september,  in Ooij de nationale ziekendag was een samenwerking tussen de Parochie, de KBO en de Zonnebloem. Niet in de kerk, maar in dorpshuis de Sprong, welke voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Deze plechtige  H. Eucharistieviering werd geleid door pastoor Henk Janssen met assistentie van Hetty Huisman en met medewerking van het Seniorenkoor o.l.v. Geert Kummeling. Na afloop was er voor iedereen koffie en krentenbrood, terwijl de Zonnebloem aan elke bezoeker een gele roos mee gaf. zie de foto’s.DSC_1941ziekenzondag (Large)