15 september 2014

Schutterskoningin Margaret Reijnen geinstalleerd.

Zondagmiddag is Margaret Reijnen uit Millingen aan de Rijn geïnstalleerd als de nieuwe koningin van schutterij Eendracht Ooij.  Margaret zal, samen met haar man Han (Prins-Gemaal), het komende verenigingsjaar van schutterij Eendracht, als representant voorop gaan bij de schutterij.  Han Reijnen en Margaret vormden in 2010 ook al het koningspaar van de schutterij Eendracht, maar deze keer zijn de rollen omgedraaid. Nu is Margaret de koningin. Daarmee is ze de opvolger van koning Wim Heinen.  Antony van Mourik werd geïnstalleerd als jeugdkoning van de schutterij en hij volgt daarmee zijn zusje Brigida op. Na de installatie volgde een receptie, waarbij het nieuwe koningspaar de felicitaties in ontvangst kon nemen. Deze keer was ook de carnavalsvereniging De Deurzakkers met prins Bas op zondag van de partij. Andere jaren bracht deze vereniging altijd op maandag een bezoek aan de schutterij. zie de foto’s .DSC_9448Margret en Han (Large)