5 september 2014

Gevaarlijke situatie Plezenburgsestraat Leuth.

Op heel veel plaatsen wordt momenteel in de dorpen van de gemeente Ubbergen aan de weg gewerkt. Overal worden de bushaltes verhoogd en aangepast en in Kekerdom is men druk met het aanpassen van de uitritten langs de Weverstraat. In Leuth wordt gewerkt aan de Pastoor van Tielstraat en het asfalt van de  Plezenburgsestraat wordt geschraapt. Of deze weg nu wel of niet afgesloten is voor het verkeer is niet duidelijk want vrijdagavond lagen alle wegafsluitingen onderste boven.  Maar een feit is dat er diverse gevaarlijke sleuven in het wegdek zitten, waarbij op veel plaatsen markeringsborden zijn geplaatst. Maar ook deze lagen vanavond voor een groot deel om. Buurtbewoners maken zich nu zorgen over de veiligheid op deze slecht verlichte weg en ze hadden gezien, dat scholieren, vermoedelijk op weg naar Millingen, de borden omgooiden en zelfs over de rijbaan lieten liggen. Ze hopen nu, dat ook ouders van de schooljeugd dit lezen en hun kinderen zullen aanspreken over het gevaar, wat hierdoor veroorzaakt kan worden. In ieder geval zijn vanavond weer alle borden omhoog gezet. DSC_5025Plezenburgsestraat (Large)