26 juni 2014

Geitenboerderij Ketelbos in Groesbeek open met Streekgala.

Aanstaande zondag 29 juni is ook Geitenboerderij ’t Ketelbos  in Groesbeek open voor bezoekers ter ere van het jaarlijkse Streekgala. ’t Ketelbos is een kleinschalig geitenbedrijf waar verse geitenkaas wordt gemaakt en waarbij zorgcliënten een dagbesteding wordt geboden. Tijdens het Streekgala kun je uiteraard een kijkje nemen op de boerderij, maar daarnaast zijn er diverse activiteiten. Zo kan er geknuffeld worden met onze lammetjes en kun je met je favoriete lammetje op de foto! Je kunt onze geitenkaas proeven op een vers broodje en onze geitenmelk in een lekkere cappuccino. Iedereen die het leuk vindt is welkom vanaf 11.00 op onze boerderij aan de Ketelstraat nummer 19 in Groesbeek (de Horst). Er is voldoende parkeerruimte voor zowel bezoekers met de auto als met de fiets.geit