2 juni 2014

Wethouder Ben van Hees opent Boutje van Woutje.

Afgelopen zondag opende Wout Engelaar zijn nieuwe zaak aan de Bloemerstraat in Nijmegen. Een aanwinst voor het centrum vindt hij zelf en heel handig voor de bewoners en de collega-ondernemers.  De 46 jarige Wout is ooit geboren in hetzelfde pand, dat nu eigendom is van zijn vader en die hem bijzonder behulpzaam is geweest bij het realiseren van dit nieuwe bedrijf, dat voor het stadscentrum heel bijzonder is. Want op dat gebied, is er na het vertrek van Van der Stad uit het centrum, weinig te verkrijgen in het stadscentrum.  In de winkel zijn veel van de gewone dingen voor de “Doehetzelver” te verkrijgen, zoals kwasten, schroeven, handgereedschap, elektraspullen en natuurlijk boutjes. De Facebookpagina is af en dat geldt ook voor de website.  Wethouder Ben van Hees verrichtte zondagmiddag de officiële opening door het lichtbord van de winkel te onthullen. zie de foto’s.

DSC_7959Woutje (Large)