31 mei 2014

Bijles op maat

Susan Verheijen meldt het volgende:  Hallo allemaal,  Per 1 mei ben ik begonnen met B² Bijles Op Maat. Een kleinschalige onderneming waar je terecht kan voor bijles en huiswerkbegeleiding:

  • De leeftijdsgroep van 10 tot 16 jaar (de laatste twee groepen van de basisschool en de eerste vier klassen van de middelbare school) staat centraal. Oftewel de jaren waar het draait om het creëren van een stevig fundament
  • Alle niveaus, van VMBO tot en met Gymnasium
  • Bijles in de vakken wiskunde, economie, M&O (de opvolger van het oude handelskennis) en geschiedenis – Wiskunde en geschiedenis: middelbare school  – Economie en M&O: middelbare school en vervolgonderwijs
  • Aan huis (omgeving Beek) of per skype (de rest van Nederland)
  • Ook als volwassene kun je terecht: speciaal voor de ouders met (middelbare) schoolgaande kinderen is er een 10-delige digitale cursus wiskunde. In vogelvlucht worden de belangrijkste onderwerpen behandeld die in de eerste jaren van de middelbare school aan de orde komen, ideaal voor het ophalen van de weggezakte wiskundekennis. Deze cursus is per 1 september 2014 beschikbaar.

Is je interesse gewekt of weet je iemand die op zoek is naar bijles? Voor meer informatie kun je terecht op de website van B² Bijles Op Maat (www.b2bijlesopmaat.nl) of op de Facebookpagina (https://www.facebook.com/b2bijlesopmaat) Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Met vriendelijke groet,  Susan Verheijen,  B2 Bijles Op Maat, 06 83022132; info@b2bijlesopmaat.nl; www.b2bijlesopmaat.nl; KvK 60586524bijles

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.