30 mei 2014

Nieuws- en Advertentieblad De Rozet nr 11 is online.

De nieuwe Rozet nr. 11 is inmiddels ook online. Deze week met op de voorpagina een artikel over het feit dat de MUG-gemeente haar pagina’s wil gaan publiceren in een ander krantje. Deel (share) en ‘Like’ de berichten via je eigen Facebook, om zoveel mogelijk mensen niet alleen op papier, maar ook digitaal te bereiken. Oefen druk uit op de politiek, zodat de gemeenteraden in actie komen. En natuurlijk bedankt de Rozet jullie alvast dank voor al jullie steun!Rozet (Large)

2 Responses to Nieuws- en Advertentieblad De Rozet nr 11 is online.

  • Zonde dat de gemeenteberichten mogelijk via een ander nieuwsblad verspreid gaat worden. De Rozet is zo vertrouwd en heel goed bekeken. Ik heb deze info niet alleen van mijzelf maar het is de doorsnee mening van de Schutterij Eendracht Ooij met 160 leden. Wij als vereniging maken veelvuldig gebruik voor verspreiding van berichten in de Rozet en zijn daar erg tevreden over. Dit vertrouwen bestaat al jaren. Als er nu nog een blad bijkomt, dan ben ik bang dat die niet gelezen gaat worden!!!!!!!!

  • Ik ben het helemaal met Wim Heinen eens. Waarom is het zo noodzakelijk dat het gemeentenieuws iedere week verspreid moet worden? Zoals het nu was eens in de twee weken via de Rozet is toch meer als voldoende? Waarom nog meer kosten maken in deze tijd van bezuinigen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.