27 april 2014

Frühshoppen met blaaskapel De Fraps in Groesbeekse Mallemolen.

In het kader van de herindeling van de MUG gemeenten organiseert het Groesbeekse cultureel centrum De Mallemolen op zondag 11 mei Frühshoppen met de Fraps.  Het doel van deze muzikale middag is om de inwoners van de MUG gemeenten op een muzikale wijze nader met elkaar kennis te laten maken. Dit uit 23 personen bestaande bekende blaaskapel uit Leuth werd opgericht in 1968 en staat o.l.v. Jaap Herwaarden. Men kan deze middag ondermeer genieten van de prachtige Böhmische muziek die de kapel ten gehore zal brengen. De zaal is om 12.00 uur open. Het optreden begint om 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis! Voor meer informatie: www.mallemolengroesbeek.nl en telefoonnummer: 024- 3976360DSC_1192Fraps (Large)