27 april 2014

Mariaconcert …for her alone… door Muzimare

Kamerkoor Muzimare o.l.v. Sophia Brink met op het orgel  Geert Verhallen geeft weer een aantal concerten in de meimaand.  Het is in de katholieke kerk traditie, dat de maand mei gewijd is aan Maria.  Ook kamerkoor Muzimare besteedt deze meimaand aandacht aan Maria. We zingen voor haar en groeten haar met de woorden die al vele eeuwen in alle talen tot haar gebeden worden: Ave Maria, Bogoroditsye Dyevo. Dit steeds terugkerend gebed omgeven we door andere teksten en muziek. Al met al een programma vol herhaling en afwisseling, met muziek die varieert van eenvoudig tot rijk uitgewerkt, van smekend tot dankzeggend, van stil en ingetogen tot uitbundig en jubelend. Een programma dat zichzelf spiegelt van begin naar einde en weer terug. U bent van harte welkom om samen met ons Maria te eren.  Vrijdag, 9 mei, 20.00u Pfarrkirche St. Martin, Zyfflich, Gem. Kranenburg (D); Zaterdag, 10 mei, 15.00u Corneliuskerk, Beuningen, 20.00u Protestantse Kerk, Grave  De entree is gratis. Na afloop van het concert wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Muz  Maria 2014 (Large) DSC00110 Muzimare (Large)