25 april 2014

Titus Brandsmaschool doet mee aan wereldrecord Kangadans.

Vrijdagmorgen om precies 09.30 uur deden de kinderen van de Titus Brandsmaschool mee aan een poging om  het wereldrecord te verbreken van de Kangadans op de Koningsspelen. Zo’n 160.000 leerlingen deden deze dag mee om het wereldrecord te verbreken en de 141 deelnemende leerlingen van de Titus Brandsmaschool in Berg en Dal hebben op deze manier hier hun steentje aan bijgedragen. Na de dans, die tevens bedoeld was om de spieren los te krijgen voor de Koningsspelen gingen alle kinderen naar het Hamersplein, waar de door hen versierde fietsen klaar stonden om gekeurd te worden. De winnende groep mocht vervolgens een ererondje maken. De spelen werden daarna voortgezet op het Hamersveld. zie de foto’s.DSC_1367Kangadans (Large)