10 april 2014

Verkeersexamen basisschool Opweg 2014

Vandaag is het landelijk verkeersexamen van Veilig Verkeer Nederland gehouden. Ook de basisschool OPWEG in Ooij deed hier aan mee. 36 kinderen van de drie groepen 7 van deze school, die het afgelopen half jaar verkeersles hebben gehad van Henk Baron, legden zowel de schriftelijke verkeersproef als het fietsexamen af.  Nu is het nog even spannend voor de leerlingen want op dinsdag 15 april a.s. zullen ze, als ze geslaagd zijn, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de school, hun diploma uitgereikt krijgen uit handen van burgemeester Paul Wilbers van de gemeente Ubbergen. Tot dat ogenblik moeten ze nog op de uitslag wachten. Ze konden in ieder geval onder perfecte weersomstandigheden fietsen. Zie de foto’s gemaakt door Herman Leensen.
DSC_4148verkeersexamen (Large)