8 april 2014

D.E.S. Verenigingsconcert met Spaans Temperament

Op zaterdag 19 april houdt muziekvereniging D.E.S uit Leuth  het jaarlijkse verenigingsconcert. Voor dit jaar is het gekozen thema: Spaans Temperament. Heeft u ook lentekriebels? Aan het bijwonen van dit concert houdt u zeker warme muzikale gevoelens over!  Spanje heeft een rijke traditie op het gebied van cultuur, keuken én muziek. Door hun voormalig reislustig karakter hebben ze bovendien een stempel kunnen drukken op diverse landen in de wereld en is hun invloed nog steeds voel- en hoorbaar. Tijdens het concert komen alle geledingen van de vereniging naar voren, van DES Dwaas, de jeugd en uiteraard de beide orkesten. Ieder zal op zijn eigen wijze invulling geven aan het thema. Het programma zal bestaan uit traditionele Spaanse klanken, bekende meezingers van de Costa’s en mooie melodieën geïnspireerd op de Spaanse ontdekkingsreizen en het aangename Spaanse klimaat. Zelfs een culinaire verwijzing blijft niet uit met de verrassingsact van de slagwerk groep. Uiteraard staan we ook even stil bij onze 4 jubilarissen.  Kortom een leuke gelegenheid voor een mooie zonnige muzikale avond, waardoor u al vroeg in het jaar zin krijgt in de zomervakantie. Dit alles gewoon bij u in de buurt en nog wel gratis! Wij nodigen u uit om het concert bij te wonen op zaterdagavond 19 April in zaal de Vriendenkring in Leuth. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is geopend vanaf 19.45. Alvast benieuwd bekijk dan onze trailer op youtube (https://www.youtube.com/watch?v=ps4jTddGi1c) of via onze website (www.des-leuth.nl). Bestuur DES.Poster (Large)