9 april 2014

Presentatie website Dorpsplein Ubbergen.

De afgelopen periode heeft de gemeente Ubbergen samen met een groep betrokken bewoners gewerkt aan de totstandkoming van dorpspleinubbergen.nl: een digitale plek voor en van alle inwoners van Ubbergen. Een plek, die net zoals een ‘echt’ dorpsplein toegang biedt tot alles wat zich in de gemeente afspeelt: nieuws, evenementen, vraag en aanbod van diensten en producten, verhalen. Iedereen kan zien wat er op het dorpsplein gebeurt, maar iedereen kan ook zelf items plaats: evenementen, vragen stellen een aanbod doen. Op 2 april is het dorpsplein live gegaan en is te vinden via www.dorpspleinubbergen.nl. Dinsdagavond 8 april was de eerste presentatie in het dorpshuis de Sprong te Ooij. De inwoners van Kekerdom en Leuth kunnen naar de presentatie op woensdag 9 april in de Vriendenkring en voor de inwoners van Beek is er een avond gepland op woensdag 16 april a.s. Aanvang 20.00 uur. zie de foto’s.DSC_6207dorpsplein (Large)