4 april 2014

Voorjaarsconcert OoijseToekomst en UNA.

Op zondag 13 april a.s. luidt Muziekvereniging Ooijse Toekomst de lente in met het jaarlijkse Voorjaarsconcert. De Ooijse Toekomst heeft de bevriende Muziekvereniging UNA uit Kekerdom bereid gevonden om samen een muzikale middag te verzorgen. Dit  staat garant voor een feestelijk programma met veel variatie! Muziekvereniging UNA uit Kekerdom bestaat inmiddels al ruim 110 jaar en wordt gedirigeerd door Peter Wintjes. UNA speelt een spetterend repertoire bestaande uit blues, soul en bigbandklassiekers. Enkele titels zijn Fly me to the Moon en Beyond the Sea van Frank Sinatra, Basin Street Blues van Louis Armstrong en The Candy Man van Sammy Davis.  De Ooijse Toekomst o.l.v. dirigent Paul Vlieks brengt een licht-klassiek programma, aangevuld met film-,  musical-  en popmuziek. U kunt onder meer genieten van de Festmusik der Stadt Wien van Richard Strauss en Finlandia van Jean Sibelius. In tien minuten maken we met hen een reis Around the World in 80 days, gecomponeerd door Otto Schwartz. Voor de jeugd is er filmmuziek met highlights uit de Hunger Games en zelfs Kyteman komt voorbij met Sorry. De musicalliefhebbers kunnen genieten van Lilo and Stitch, met een knipoog naar Elvis. Het Voorjaarsconcert vindt plaats in Dorpshuis de Sprong, Prins Bernhardstraat 3 in Ooij. U bent van harte welkom bij dit concert, de toegang is gratis. Aanvang 15.30 u. Poster Voorjaarsconcert 2014 (Large)