4 april 2014

Inbraak auto bij supermarkt aan de Waterstraat in Beek.

Wie er van uit gaat, dat het in Beek, voor wat betreft auto inbraken rustig is, komt bedrogen uit. Donderdag, aan het einde van de middag, werd er op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Waterstraat in Beek ingebroken in de auto van een inwoonster van Ooij waarbij bijna alles meegenomen werd uit de auto. Er werd o.a een tas met gehele inhoud, waarin o.a. de iPhone, agenda , sleutels , autopapieren e.d. en een leren jas gestolen. De daders zijn/ de dader is in de auto gekomen door verbreking van het slot. Volgens de eigenaresse van de auto zou er, zo had ze nu gehoord, vaker worden ingebroken op die parkeerplaats. Ze waarschuwt de mensen alert te zijn. Mocht er iemand iets gezien hebben of er wat van af weten, dan graag deze informatie doorspelen aan de politie op 0900-8844. De wijkagent is Jeroen Caerteling.  auto inbraakautodief-op-heterdaad-betrapt-id5185980-1000x800-n (Large)Als reactie laat de directie van de supermarkt het volgende weten: Helaas klopt het inderdaad dat er 2 maanden geleden eerder is ingebroken in een auto bij ons op het parkeerterrein. Wij doen er dan ook alles aan om dit te voorkomen maar helaas gebeurd het hier in Beek ook, net als in alle andere plaatsen. Wij doen ons uiterste best om de klant in en rondom de winkel te beschermen tegen dat soort tuig. Wij verlenen dan ook altijd alle medewerking om dit tegen te gaan, denk aan het camerasysteem en alertheid van het personeel. Het valt ons wel op dat bij beide inbraken er waardevolle spullen zijn meegenomen. Ons advies is ook om toch de handtas, mobiele telefoon en dergelijke met u mee te nemen de winkel in. Wij vragen klanten dan ook om samen met ons alert te zijn op vreemde/verdachte zaken. En wanneer er iets wordt gezien het onmiddellijk bij ons te melden of onmiddellijk contact op te nemen met de politie.

4 Responses to Inbraak auto bij supermarkt aan de Waterstraat in Beek.

  • Tja, het is natuurlijk niet goed te praten dat de tas uit de auto wordt gestolen maar laten we eerlijk zijn, wie laat er in deze tijd z’n tas met waardevolle spullen nog in de auto liggen.
    We weten dat de gelegenheid de dief maakt……

  • ❓ ik woon recht tegenover en heb weinig klachten gehoord over inbraak in auto’s ,
    s,nachts dan sluipt er van alles rond als de lichten uit zijn ( dan verbaas je wat er na 01.00 uur nog aan jong spul rondhangt).

    • Weinig of geen inbraken? Daar is verschil in. Elke inbraak is er één te veel. Volgens de gedupeerde zou het vaker gebeurd zijn. Ze heeft aangifte gedaan bij de politie en misschien hebben ze het daar wel aangegeven.

  • Zo’n 2 maanden geleden werd er ’s avonds ingebroken in een auto op de parkeerplaats bij de Witt, terwijl ik stond te wachten bij de visboer. Niets van gemerkt, totdat er een moeder en dochter (denk ik) hevig geschrokken aan ons vroegen of we iets gezien hadden. Het was donker en dan kunnen inbrekers rustig hun slag slaan…. Helaas!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.