28 maart 2014

Jopie Engelaar-de Witt in Beek overleden.

Vandaag is op 91 jarige leeftijd thuis, in haar vertrouwde omgeving,  Jopie Engelaar-de Witt uit Beek overleden. We wensen haar man Henk, de kinderen, kleinkinderen en verder familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Jopie  is thuis. Er is gelegenheid om persoonlijk afscheid van haar te nemen op zondag 30 maart tussen 15.00 en 16.30 uur.De H. Mis vindt plaats op woensdag 2 april om 11.00 uur in de H. Bartholomeuskerk, Kerkberg 3 te Beek-Ubbergen. Aansluitend wordt ze begeleid naar haar laatste rustplaats op het parochiekerkhof
aldaar. Na afloop is iedereen van harte welkom in Hotel de Musschenberg, Rijksstraatweg 154, Beek-UbbergenDe H. Mis vindt plaats op woensdag 2 april om 11.00 uur in de H. Bartholomaeuskerk, Kerkberg 3 te Beek-Ubbergen. Aansluitend  is de begrafenis op het parochiekerkhof te Beek.DSCF2934 (Small)