27 maart 2014

De Biezenkamp in actie voor KIKA

Van woensdag 9 april tm woensdag 16 april gaan de kinderen van groep 8 van De Biezenkamp langs de deuren in Beek-Ubbergen e.o. om zoveel mogelijk Paasbroodjes te verkopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De andere kinderen van De Biezenkamp krijgen een formulier mee naar huis zodat zij ook broodjes kunnen bestellen voor Pasen.  Een zak met KiKa paasbroodjes kost 5,-, waarvan de helft naar KiKa gaat. Bakkerij Hendriks bakt de twee haasjes en twee haantjes. Op zaterdag 19 april (de dag voor Pasen) kunnen de broodjes afgehaald en betaald worden bij Bakkerij Hendriks.  Initiatiefneemster is Laetitia Bolmers uit Ubbergen en moeder van Kaatje uit groep 1/2 B van de Biezenkamp. Zij gaat in november de marathon van New York lopen om zo geld te verzamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij. KiKa heeft als doel het verhogen van de kans op genezing van 75% nu, naar 95% in 2025 door te investeren in meer onderzoek.  “Er zijn al veel leuke, spontane acties van kinderen van De Biezenkamp. Zo heeft Fenne zelfgemaakt armbandjes verkocht en Sterre cupcakes gebakken. Het is hartstikke leuk om te zien hoe enthousiast mensen en kinderen zijn. Hopelijk wordt deze actie ook een groot succes, zodat er veel geld voor KiKa opgehaald kan worden”, aldus Laetitia Bolmers.DSC_1464 gr 8 Biezenkamp 2014 tekst (Large) DSC_1470bs Biezenkamp (Large)