27 maart 2014

Mysterieus optreden bij basisschool de Biezenkamp.

 

Donderdagmiddag werden de ouders van basisschool De Biezenkamp  in Beek, verrast door een geheel onaangekondigd optreden van diverse “artiesten”. Terwijl zij op het schoolplein stonden te wachten op hun kroost, verschenen uit het niets een aantal stoer uitziende dansers die een spetterende show weggaven tussen de speeltoestellen. Dat was nog niet alles: ook een stel sportieve jongemannen verscheen ten tonele en haalden kleine kunststukjes uit op de klimrekken en de omheining. De aanwezige ouders reageerden blij verrast en waren onder de indruk, maar vroegen zich wel af wat de toedracht was van dit alles. Men was het wel unaniem met elkaar eens dat dit voor herhaling vatbaar is. Schrijver dezes heeft tot op heden ook nog niet kunnen achterhalen wie er achter deze actie steekt. Iedereen die hier meer van weet wordt uitgenodigd zich te melden.(tekst: Simone Keulen)  Intussen is wel duidelijk geworden, dat dansschool D & D er mee te maken heeft. zie de foto’s.DSC_1598optreden Biezenkamp1 (Large)