25 maart 2014

Konikpaarden verhuizen

Dinsdagmorgen zijn een aantal Konikpaarden gevangen en verhuisd vanaf het gebied bij de Bisonbaai naar de Erlecomsewaard. Omdat de verwachting is, dat er geen hoogwater meer komt, konden de paarden naar hun nieuwe terrein, waar de Gallowayrunderen de hele winter al hebben gelopen. Normaal zouden die in de winter ook verplaatst worden maar omdat er geen hoogwater is geweest, hoefde dit niet. Medewerkers en vrijwilligers van FREE Nature hebben de paarden gevangen en uitgezocht. Een deel van hen bleef gewoon op “de oude stek”.  zie de foto’s.DSC_0634Koniks (Large)

One Response to Konikpaarden verhuizen

  • Aah wat vindt ik paarden toch mooie beesten. Ik zou zelf ook graag een paard willen hebben maar dat gaat helaas niet. Ik ga namelijk verhuizen van Houten naar de grote stad Amsterdam verhuizen. Van een boerderij naar een flat. Geen ruimte meer voor paarden dus. Pff ik had trouwens echt vee informatie een een handige site http://houten-verhuisbedrijf.nl . Maarja ik wil dus paarden hahah 😛 😛

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.