23 maart 2014

Biodanza is “Dans van het Leven”!

Dansen is een expressie en ervaring van mijn wereld en die er omheen. Door de verbinding van beweging, muziek en ontmoeting kunnen we nieuwe dingen ontdekken, ons persoonlijk ontwikkelen en deze ervaringen in ons alledaagse leven integreren. We activeren vitaliteit, vreugde, creativiteit, en non-verbale communicatie. Biodanza is gebaseerd op de wetenschap van het leven en gezondheidswerk als een vorm van menselijke ecologie. Iedereen kan Biodanza dansen- zonder danspasjes te leren! Deze Biodanza avonden worden gehouden in “De Waard van Kekerdom” te Kekerdom, op woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.

DSC_8955 Biodanza (Large)BIODANZA IN DE WAARD VAN KEKERDOM
elke woensdag om 19.00 de deuren open, om 19.30 aanvang dans.
WAT IS BIODANZA
Biodanza betekent “levensdans”. Door de verbinding met muziek, beweging en ontmoeting binnen de groep, kun je nieuwe dingen ontdekken, jouw veelzijdigheid uitproberen, jezelf als geheel te ervaren en verder te ontwikkelen.
Dansen is uitdrukking geven aan en het beleven van emoties. BIODANZA is de dans, die je kan integreren in je leven van alle dag. Het is geen soort stijldans, integendeel, je danst je vrij uit je hoofd en lekker in je lijf. We hebben een geweldige docente Gabriëlle Ernst, Dick zorgt voor heerlijke muziek en de zaal is helemaal geschikt om anderhalf uur je lijf te voelen door de dans.
Inschrijven kan op: trui@why-not.nu of via 062121 3457. Natuurlijk kun je ook gewoon op tijd aanwezig zijn en zonder bericht vooraf meedoen. We dansen élke woensdag!
De kosten zijn € 15,00 voor de dans en € 1,50 voor de zaal.