19 maart 2014

Waterstoring in Ubbergen en Millingen

Als gevolg van een lekkage is er in delen van de gemeente Ubbergen en Millingen aan de Rijn een waterstoring. Op sommige plaatsen is in het geheel geen water. Op andere plaatsen is er beperkte druk. De storing is vanaf 07.00 uur en waterleidingbedrijf Vitens is druk doende de storing op te lossen. Er is een breuk ontstaan in een transportleiding bij Persingen. Op de meeste plaatsen is intussen wel weer water maar de druk kan minder zijn. zie de foto’s.

DSC_8625waterleiding (Large)

Het laatste nieuws is dat overal weer water is. Dat wil niet zeggen dat de problemen zijn opgelost. Een transportleiding in een weiland in Persingen is kapot en die is nu afgesloten. De medewerkers van Vitens hebben de zaak nu omgeleid, zodat iedereen weer water heeft en nu moet de transportleiding gerepareerd worden. Dat gaat nog wel even duren. In ieder geval hulde voor de mensen van Vitens die door hun werk van vanmorgen erger voorkomen hebben.