18 maart 2014

Huwelijk Jan en Jolanda van den Brink-Pijman.

Op 18 maart 1983 trouwden Jan van den Brink en Jolanda Pijman uit Ooij (van de Tien Geboden) en kregen vervolgens drie dochters. In 2009 besloten ze om uit elkaar te gaan, maar daar zijn ze later op terug gekomen. Vandaag, 31 jaar later, 18 maart 2014, zijn ze opnieuw getrouwd in het stadhuis van Nijmegen en nu in het bijzijn van de drie dochters en hun kleindochter. Van harte proficiat! zie de foto’s.

DSC_8394trouwen (Small)

2 Responses to Huwelijk Jan en Jolanda van den Brink-Pijman.

  • Zo zie je maar dat je na 26 jaar uitzenden en vijf jaar radio stilte toch weer overal de klokken hoort luiden.
    PROFICIAT.

  • Hallo Jolanda en Jan, bedankt voor jullie briefje met de leuke foto’s.Wij vonden het ook een geweldig feest, wat een fantastische organisatie
    .Hoewel we maar kort aanwezig konden zijn, hebben we jullie twee en de familie toch kunnen spreken en feliciteren.Graag komen we nog eens een keer “aan de andere kant van de heg” kijken, een hele ervaring. Van jullie uit zie je onze huizen veel dichter bij dan het van ons uit lijkt. Van hier uit zien we jullie juist heel ver weg, op de kippen na.
    Een heel mooie zomer en nog heel veel goede jaren samen met (klein)kinderen en familie.
    Ben en Woosje Wasser, Tiengeboden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.