27 februari 2014

Carnaval in ’t Höfke te Beek.

Woensdagavond begon de carnaval voor de carnavalsverenigingen De Deurzakkers uit Ooij en de Cavalieren uit Beek met een gezamenlijke pronkzitting in verzorgingshuis ’t Höfke in Beek. Voor de bewoners van deze zorginstelling is het  al jarenlang een traditie, dat er bij hen op de woensdag voor de carnaval een carnavalsavond wordt gehouden, die door deze beide verenigingen wordt verzorgd.   Met muziek van de Bolkhuusband, deze keer uitgebreid met diverse leden van KNA en diverse optredens van o.a de Ooijse KBO, de Gemengde Groente en de Hofbrouwers werd het een gezellige avond. Tevens werden de mooist versierde man en mooist versierde vrouw  bekend gemaakt. De avond werd besloten met een gezellige polonaise, samen met de bewoners. zie de foto’s.DSC_0751tHofke (Large)