4 januari 2014

Kinderdagverblijf Het Speelplein gaat Op Weg!

Na drie mooie jaren aan het Reiner van Ooiplein in Ooij is er een einde gekomen voor kinderdagverblijf “Het Speulplein” op die locatie. Vrijdag 3 januari zijn ze verhuisd naar hun nieuwe plek in basisschool Opweg, waar een lokaal onlangs is verbouwd tot kinderdagverblijf. Na twee weken hard werken, zoals inpakken, verhuizen, uitpakken, schoonmaken, inruimen en inrichten zijn ze deze vrijdagmiddag 3 januari 2014 verhuisd. Samen met de ouders en kinderen hebben ze afscheid genomen van Het Speelplein en zijn ze gezamenlijk naar de nieuwe locatie gelopen.  Terwijl ouders kritisch rondkijken gingen de kinderen meteen op zoek naar hun speelgoed en ging een aantal kinderen ging alvast kijken, waar ze nu moesten slapen. Ouders en kinderen zijn enthousiast over de nieuwe locatie, het is mooi en gezellig ingericht. Vanaf maandag 6 januari 2014 zijn de kinderen welkom in basisschool Op Weg. zie de foto’s van Herman Leensen.

DSC_2837 speulplek (Large)

Het gebouw zal nu verbouwd worden en vanaf het laatste weekend in februari zal het in gebruik genomen worden als praktijkruimte voor de fysiotherapie van Jurgen Emsbroek (Ooij fysiotherapie), welke nu nog gevestigd is op industrieterrein de Bouwkamp in Ooij. Daarmee krijgt het gebouwtje haar “vorige bestemming” weer terug. In Ooij staat het bekend als “Het Wit-Gelekruisgebouw”.