1 januari 2014

Nieuwjaarsreceptie SVO’68 in Ooij 2014

In het clubhuis van SVO’68 (Sport Vereniging Ooij) de Kempkes, vond vanmiddag de  traditionele Nieuwjaarsreceptie plaats, welke weer druk bezocht werd. Zo waren carnavalsverening De Deurzakkers met Prins Friso en schutterij Eendracht met koning Wim Heinen aanwezig, maar daarbij ook heel veel leden van de diverse afdelingen van SVO. De muzikale omlijsting was in handen van zanger en entertainer Robert Pouwels, die dit weer op een voortreffelijke wijze deed. Tijdens het feest werden zes leden van de vereniging gehuldigd voor hun langjarige lidmaatschap. Ruud Koppers, Rocco Kersten en Joop Wessels waren 40 jaar lid en Bart van Hulst, Martijn Saat en Roel Vink elk 25 jaar lid. Zij kregen uit handen van de  voorzitter Bart Willems de daarbij behorende onderscheiding of cadeau uitgereikt. Daan Ebben en Wijnand Kuster, die beide 25 jaar lid zijn, waren niet aanwezig. Voorzitter Bart Willems liet het afgelopen jaar de revue passeren en na de huldigingen volgde nog een ander serieus moment. Trainer Bas Hendriks heeft zich weer voor een jaar als trainer aan SVO’68 verbonden en daarvoor werd het contract ondertekend.  zie de foto’s 

DSC_0347voetbal (Large)