10 november 2013

Marc Arts nieuwe prins Carnaval in Beek

Tijdens een druk bezochte Prinsenproclamatie van carnavalsvereniging De Cavalieren in het Kulturhus in Beek, werd Marc Arts gepresenteerd als de nieuwe Prins Carnaval van Beek voor het seizoen 2013-2014.  Zijn pages zijn Kiki van Driel en Daphne Willems, terwijl Paul de Wijze en Jan-Willem van den Hoogen de nieuwe adjudanten zijn.  Hij heeft als naam  “Marc de Musicmaker” gekregen en zijn spreuk zal het komende carnavalsjaar zijn: “We doen het lekker piano, piano.” De installatie van de nieuwe prins gebeurde door pastoor Henk Janssen en het koningspaar van B.U.B, Jan en Elise Janssen.  Marc’s zoon Bjorn is het afgelopen seizoen al jeugdprins geweest en blijft dit nog tot de verkiezing op school, tijdens het a.s. carnaval. zie de foto’s (komen nog meer)

DSC_8388naam prins Marc (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.