3 november 2013

Henk Kummeling nieuwe prins van Kekerdom

Henk Kummeling (Henk de Tetter) is sinds zaterdagavond de nieuwe carnavalsprins van de Polderschuupers in Kekerdom. Hij volgt daarmee Prins Rob op, die deze avond op een hele bijzondere manier afscheid nam. Nadat hij eerst op zijn eigen wijze alle prinsen uit de omgeving had besproken, gevolgd door alle leden van de Raad van Elf, werd hij door de oud-prinsen van Kekerdom “uitgekleed” en vervolgens als “Molen” neergezet. Daarvoor passeerden diverse andere dingen uit het prinselijk leven van Rob de revue, waarbij hij zelfs nog als Tarzan in de “Lianen” moest klimmen. Deze avond was er ook een alternatieve raad met de naam de “Molenarren”. (Rob is tevens molenaar van de molen van Kekerdom.) De pages van prins Henk zijn Lianne Tap (die deze avond tevens gekozen werd tot vrijwilliger van het jaar, terwijl haar vader Henk Tap ook al tot Lid van Verdienste was benoemd) en Manon Hurkmans. zie de foto’sDSC_6604naam prins Henk (Large)

Henk Kummeling is 17 jaar geleden ook al Prins van de Polderschuupers geweest, maar werd toen ziek, waardoor hij niet echt een geweldig “Prinsschap” heeft gehad.