26 oktober 2013

Presentatie Canon van Duffelt en Ooijpolder.

Zaterdagmiddag vond in de “Dorfscheune” in het Duitse Zyfflich, de presentatie plaats van het Canon van Duffelt en Ooijpolder, van Hans Fun en Jan van Eck. De belangstelling was groot en de zaal zat vol. Diverse sprekers kwamen aan het woord waarna de eerste boeken werden uitgereikt aan Jakob Voss, ooit burgemeester van Kranenburg en een man, die zich al vele jaren inzet voor de samenwerking van Duitsland en Nederland in het grensgebied (het Duitse exemplaar) en aan Harrie Sanders uit Kekerdom (het Nederlandse exemplaar) Het boek is in twee talen verschenen. Ook kregen daarna de vertegenwoordigers van de gemeenten in het gebied, de sponsoren en alle mensen die er aan meegewerkt hadden, een exemplaar van het boek.  zie de foto’s.

DSC_4525naam Canon (Large)