21 oktober 2013

Druk bezochte familiedag in de Sprong te Ooij

Als afsluiting van de feestelijkheden rond het 50 jarig bestaan van dorpshuis De Sprong te Ooij was het deze zondag “Familiedag” in de Sprong. Op het podium speelde het orkest “Timeshake”, dat niet stuk te krijgen was. De hele middag lieten ze zien wat ze in hun mars hadden en dat was niet niks. Het publiek, dat van alle leeftijden was, genoot zienderogen en ook de bandleden straalden vreugde af. Een prachtig optreden (het zou zeker niet misstaan tijdens de Ooijse kermis), dat omstreeks 15.15 uur onderbroken werd door de presentatie van het boek “50 jaar de Sprong” een mooi boek, dat geheel door de (vm) secretaresse van de Sprong, Liesbeth Huisman-Arts, was gemaakt. De twee eerste exemplaren werden aangeboden aan voormalig bestuurslid Wim Reijnen en aan Wim Huisman. Verder was er een fototentoonstelling met foto’s uit de verzameling van Wim Ebben en waren er diverse andere presentaties, waaronder een wijnproeverij. zie de foto’s

DSC_2272 naam Timeshake (Large)

 DSC_2346naam de Sprong (Large)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.