14 september 2013

Voor de 2e keer Repair Cafe in Beek

Zaterdag 14 september werd voor de tweede keer in het Kulturhus te Beek het “Repair Café” gehouden. Wat vorige keer schoorvoetend begon, was deze keer een groot succes. Vele mensen meldden zich met hun spulletjes, welke ze graag gerepareerd wilden hebben en in de meeste gevallen lukte dat ook. De vrijwilligers van “Repair Café” deden hun uiterste best maar dat kon niet voorkomen, dat er toch wachttijden ontstonden en zelfs enkele mensen deed besluiten om maar weg te gaan en op een later tijdstip op latere datum terug te komen. En dat kan al weer op zaterdag 12 oktober a.s. op dezelfde locatie, het Kulturhus in Beek, Roerdompstraat 8.  Ook dan kan men weer terecht met kleding, elektrische apparaten, fietsen, meubeltjes, speelgoed e.d. Wel zoeken de mensen van “Repair Café” nog vrijwilligers, technische mensen, die hen de volgende keren willen ondersteunen. Het is ontzettend dankbaar, maar vooral ook leuk werk. Meer weten? Bel 024-6843969 of kijk op www.nijmegen.repaircafe.nl   Zie de foto’s.

DSC_8500naam (Large)

Er werden vandaag 35 reparaties  ingeschreven, daarvan waren  4 fietsreparaties, 4 naai-  en 23 elektrische reparaties in behandeling genomen. Voor de overige 4 elektrische reparaties ontbrak de mankracht.