27 augustus 2013

Tilly Janssen-Coerwinkel overleden

Maandag is thuis in Beek, in haar vertrouwde omgeving,Ā  Tilly Janssen-Coerwinkel, (van vroeger de “kippenboer” uit Persingen) overleden. Ze is 79 jaar geworden. We wensen haar man, de kinderen en de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaartdienst is a.s. zaterdag om 14.30 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij, waar ze aansluitend op de begraafplaats naast de kerk begraven zal worden.Tilly Janssen-Coerwinkel 1934-1 (Large)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

One Response to Tilly Janssen-Coerwinkel overleden

  • je bent weg van de wereld maar niet uit me hart je moet eens weten hoeveel ik je missen kan
    Ik hou van je xxx je kleindochter Bowien. šŸ˜„

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.