28 augustus 2013

Afscheid Vincent Scholte van de Biezenkamp

Vincent Scholte, tot voor kort directeur van de basisschool De Biezenkamp in Beek en sinds drie weken werkzaam als directeur van de Martinusschool in Millingen aan de Rijn, had nog geen afscheid genomen van zijn leerlingen in Beek. Daarom werd er vandaag een afscheidsmoment georganiseerd op de Biezenkamp, zodat de kinderen afscheid van hu meester konden nemen. Eerst werd hij per Tuxi van huis gehaald en naar de Biezenkamp gebracht, waar de leerlingen van de hoogste groepen hem verwelkomden. In de school werd hij, samen met zijn vrouw, toegezongen door drie verschillende groepen, die elk een eigen lied hadden ingestudeerd. Nadat dit alles achter de rug was, volgde nog een afscheid op het schoolplein, waarna meester Vincent voorgoed van de Biezenkamp verdween, althans voor de leerlingen, want later op de dag volgde nog een afscheidsreceptie. zie de foto’s.

DSC_9813 Vincent naam (Large)