22 augustus 2013

Baldadigheid/Vandalisme in Ooij.

De laatste tijd worden er in en rond Ooij weer diverse zaken vernield of meegenomen. Zo was er aan de Loeffenstraat een tuinbank, die daar al 5 jaar tot volle tevredenheid voor de woning stond, weggehaald en geheel vernield aangetroffen bij het dorpshuis De Sprong. Ook een andere bank (houten bank met ijzeren frame)  was naar de Sprong gebracht en daar neer gezet. Eerder al werden daar een brievenbus en een korfbaalmand en paal aangetroffen, welke bij woningen waren meegenomen. Ook was het bord Persingen, gemeente Ubbergen compleet met paal en 50 km bord vanuit Persingen meegenomen en naast de bushalte bij de Sprong geplaatst. Voor de mensen die dit aan gaat was het heel vervelend. De paal en de (niet vernielde) bank zijn door medewerkers van gemeentewerken Ubbergen opgehaald.

DSC_7388