19 augustus 2013

Burendag Berg en Dal op 22 september a.s.

BURENDAG BERG EN DAL 22 SEPTEMBER VAN 14.00 TOT 18.00 UUR.  Op zondag 22 september zal evenals vorig jaar de Burendag Berg en Dal georganiseerd worden. De burendag vindt plaats op het toekomstige dorpsplein, oftewel het schoolplein voor de Titus Brandsmaschool en het plein voor dorpshuis Kerstendal.  Verschillende verenigingen uit Berg en Dal organiseren deze dag. Doel van deze dag is om zoveel mogelijk Berg en Dallers uit te nodigen een kijkje te nemen deze middag waarbij er activiteiten zijn voor jong en oud.  Met verschillende workshops wordt de jeugd geactiveerd om te kijken of bepaalde activiteiten hen aanspreken zodat indien er interesse voor is mogelijk deze activiteiten in de toekomst georganiseerd kunnen worden voor de Berg en Dalse jeugd.  Er zullen verschillende optredens en activiteiten plaatsvinden waarin de binding tussen oud en jong zichtbaar is. Zeker de moeite waard.  De organisatie burendag is op zoek naar verenigingen en particulieren die iets willen presenteren op de Burendag Berg en Dal. Heb je een grote hobby en zou je deze willen presenteren. U bent welkom!!! U kunt zich hiervoor opgeven tot vrijdag 30 augustus door te mailen naar: burendagbergendal@gmail.com  Noteer zondag 22 september in uw agenda en zorg dat u erbij bent!!  zie de foto’s van vorig jaar.

burendag Berg en dal 005kopie