30 juni 2013

Jachtopzichter Joop Tank overleden.

Zaterdag is thuis in Leuth, in zijn vertrouwde omgeving, de jachtopzichter Joop Tank overleden. Joop was al enige tijd ziek en heeft het afgelopen jaar zijn afscheid als jachtopzichter gehouden in de Musschenberg in Beek. Joop is ruim 40 jaar jachtopzichter in de gemeente Ubbergen geweest. Hij overleed op 69 jarige leeftijd. De avondwake zal a.s. dinsdag om 19.00 uur gehouden worden in de H. remigiuskerk te Leuth. Op woendag 3 juli om 11.00 uur  zal Joop tijdens de H. Mis in deze kerk herdacht worden, waarna de begrafenis zal plaats vinden op het daarnaast gelegen kerkhof.

DSC_7775_Joop_Tank

One Response to Jachtopzichter Joop Tank overleden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.