30 juni 2013

Noodlottig ongeval in Bulgarije

Tijdens een noodlottig ongeval in Bulgarije is de 18 jarige Nout  Raats uit Millingen aan de Rijn om het leven gekomen. Nout was pas de eerste dag op zijn vakantieadres waar hij die dag ook zijn verjaardag vierde. In het vakantieverblijf is hij vannacht  van de vierde verdieping van het balkon gevallen. Ons medeleven gaat uit naar de ouders Arnold en Dorinne en zus Anne en de familie van Nout.

Van de website van SC Millingen:

Overlijden Nout Raats

 

Hedenmorgen ontvingen wij het tragische bericht dat Nout Raats afgelopen nacht op zijn vakantieverblijf in Bulgarije is overleden. Diep geschokt zijn wij en kunnen het niet bevatten dat Nout, die in de bloei van zijn leven was, net zijn diploma op zak en gisteren zijn 18e verjaardag nog heeft gevierd, hieruit is weggerukt. Nout heeft zijn gehele jeugd voor SC Millingen gespeeld en was het afgelopen seizoen speler van de A1.

Ons medeleven gaat uit naar zijn ouders, Arnold en Dorine, zus Anne, familie, vrienden en naar de spelers en begeleiders van de A1. Wij wensen hen allen veel sterkte toe met het verwerken van dit onmenselijke verlies.

Ter nagedachtenis aan Nout is er op maandag 1 juli vanaf 20:00 uur een samen zijn in het clubhuis van SC Millingen.

Namens het bestuur en leden van SC Millingen,

 

Marc-Jan Schenning

Voorzitter

Foto_Nout_Raats